Magyar szállás lista - Gyakran Feltett Kérdések

Lehet-e egy szálláshelyet több szállás lista oldalra regisztrálni?

Nem, és nem is szükséges. Ha az ajánlott szálláshely a feltételeknek egyébként megfelel, elvileg minden a helyének, a kategóriájának és a szolgáltatásainak megfelelő oldalra felkerülhet.

Milyen oldalakon fog megjelenni a regisztrált szálláshelyem?

A megjelenést csak annak a településnek vagy budapesti kerületnek az oldalain garantáljuk, ahol az adott szálláshely megtalálható. Egy siófoki szálláshely például a Siófok szállás listán biztosan szerepelni fog, míg a főoldali, a balatoni, vagy a somogy megyei oldalakon való megjelenése bizonytalan. A megjelenést az egyes oldalakra illő szálláshelyek száma, a megjelenés fejében felajánlott összeg, illetve a véletlen határozza meg. A sorrendről bővebben a következő kérdésnél olvashat.

Hogyan kerülhet fel több oldalra és az oldalakon belül kedvezőbb pozíciókba a szálláshelyem?

A Magyar szállás listán a legtöbb oldalra és azon belül a legjobb helyekre azoknak a partnereinknek a honlapjai kerülnek, akik ezért a legmagasabb díjat ajánlják fel. Az oldalak kialakítása naponta egyszer - az éjszakai órákban - történik. Ekkor minden oldal minden dobozának minden egyes pozíciójára egy gépi licit útján választjuk ki az oda kerülő szálláshelyet. A licit során kialakul egy díj, amely egy picivel magasabb annál, mint amennyit a következő odaillő partnerünk felajánlott. A így kialakult díjat a rendszerünk minden egyes kattintáskor levonja a partnerünk előre befizetett, vagy linkcsere útján megszerzett egyenlegéből. (Vagyis nem önmagában a pozíciót díjazzák partnereink, hanem az ezen keresztül elért kattintásokat.)

Ha szeretné a honlapja forgalmát ilyen módon növelni, lépjen kapcsolatba velünk a Kapcsolat oldalunk segítségével.

Hogyan lehet linkcsere útján jobb pozíciót elérni?

A link minőségétől függően egy csekély összeget minden nap hozzáadunk a partnerünk egyenlegéhez, amellyel ugyanúgy licitálhatnak a pozíciókra, mint ha az összeget befizették volna.

Milyen linket kell feltennem a honlapomra, ha linkcserét szeretnék?

Honlapunk keresőbarát linkeket tartalmaz, és partnereinktől is csak ilyeneket tudunk figyelembe venni. A linket az alábbihoz hasonló formában várjuk:

Hévíz szállás lista

Az ehhez tartozó HTML kód az alábbi:

<a target="_blank" href="http://heviz.szallas-lista.hu/">Hévíz szállás lista</a>

(Jelen példa egy hévízi szálláshelyre vonatkozik. Kérjük értelemszerűen behelyettesíteni annak a településnek a nevét és oldalcímét, ahol az adott szálláshely elhelyezkedik.)

Főoldal       Regisztráció       Bejelentkezés       Kapcsolat       GYFK